Mjukvara. Om att vara mjuk. Eller ej….

Hilsen.

Lite uppvärmning inför nytändningen. Legat lågt med blogginläggen. Det ständiga tvivlet på att det är någon mening mä’t. Hade stora planer på att kåsera, få 4576325788 följare och tjäna pengar mucho. En digital nomad. Typ.

Whete to go and what to do?

Where to go and what to do?

Okaj. Så dök mitt eget EGO upp och la’ fälleben. Som vanligt. Inte förhäva sig. Inte vara märkvärdig. Inte ta plats. Stäng dörrarna. Ni fattar.

Well. Inte hela världen. Livet rullar på och med tanke vad som pågår i VÄRLDEN – vad spelar en blogg mer eller mindre för roll. Inte nött. Verkligen inte.

DSC_0279

Just keep on walking. With colour.

I alla fall. Hysterisk sommar över. Försäljning av vårt hus, packa, sälja, slänga, flytta. Så många beslut. Gött att det är över. Göttig frihetskänsla. Inte äga en massa prylar, som man ändå inte vet om att man har.  180 kvm blev 50. Rena lyxen för många – en omställning för oss. För mig.

 

So much stuff......some memories....som just.....stuff

So much stuff……some memories….some just…..stuff

Rätt beslut. Mindre ansvar. Köpa vingar för pengarna. Låga omkostnader. Mer över för upplevelser och frihet. Mindre tvång och måsten. Såååå många i vår ålder som vill hoppa av ekorrhjulet, men inte vågar. Jo. Det är modigt men inte våghalsigt. Andra prioriteringar, helt enkelt.

No. This is not our abode....

No. This is not our abode….

Snart dax för vinteräventyr i solen. Byebye mörker. En och annan tomte kan få visa upp sig i husvagnsfönstret, men i övrigt bara att ta till sig hur andra firar i den gassande solen. Lärorikt. Mysigt.

Apselut. Längtar ständigt efter nära och kära. De e sälek de.

Krasst: tiden kvar är kortare än tiden jag levt. Nothing is forever. Nu springer benen och hjärnans synapser skuttar.

Skuttar och skuttar……lätt promenad. Ibland.

Det kommer en tid när inget rör sig särskilt fort, när önskan om ACTIVE LIFE minimerats till att magen aktiverar sig normalt och att toapappret är mjukt och klimatkompenserande.

Faen vet när det inträffar. Övergången är smygande. Rätt som det är…..

Old age is closing in.... Don't have time for nonsense

Old age is closing in…. Don’t have time for nonsense

Japp.

Så är vi igång. Härifrån till evigheten. Men först har vi nuet.

Det är roligt att leva – då får man se hur det går.

Kram.

Anka

 

 

 

 

 

 

12 reaktion på “Mjukvara. Om att vara mjuk. Eller ej….

 1. Karin Sjöholm

  Modiga beslut…måste ha värkt fram under en längre tid,..mycket i lådorna att ta ställning till.Bra jobbat!!!
  Du finns där i cyberrymden,, nära men ändå långt borta,..kramar i massor. Syster Yster!

  Svara
  1. Annicka Inläggsförfattare

   ?. Jo……du har varit med i resans bergodalbana. Rätt beslut men inte utan stort mått av omsorg och saknad efter närheten till er kära. Å andra sidan…..tror vi kommer att ses o mysa oftare – för att prioriteringarna blir annorlunda. Puss köra Söster.

   Svara
 2. Lotta Strand

  Bjud inte in för många…det kan bli trångt i husvagnen ?rätt var det är står jag utanför. När regnet och mörkret kommer även till Stockholm.

  Svara
  1. Annicka

   Komsikomsi!! Husvagnen har ingen stor gästplats värd namnet men det finns små söta campingstugor att hyra. Då bor du några futtiga meter ifrån och frukost äter du med oss åsdå har vi kul. Ett gött gäng ???! Välkommen!!!

   Svara
 3. Gunilla Bruttan Adam

  Annika. Jag tycker visst att du ska förhäva dig, ta plats, va märkvärdig och öppna alla dörrar du ser. Kanske just med tanke på hur det ser ut i världen. Eller bara kanske för det roar dig och oss andra. Du är härlig och skriver fantastiskt underhållande ? Keep on – överstebruttan rules!

  Svara
  1. Annicka

   Mmmm Mia ?. Första sommaren med rätt mycket fix. Vi skulle ju ses här i villavagnen i höst…….??……De 3 Gringas. Denna sommaren blev ”kort” ur ett vänskapsperspektiv….. Fick inte ihop det.

   Svara

Kommunikation är kul - återkoppla gärna!